Nepsy

Neuropsykiatrinen valmennus

Nepsy valmennuksessa tuetaan henkilön arjen ja elämän hallintaa, ihmissuhdetaitoja sekä itsetunnon vahvistamista. Valmennus on sosiaalisen kuntoutuksen menetelmä, jossa valmennettava itse asettaa tavoitteensa. Valmennus soveltuu henkilölle, jolla on neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia, mm. ADHD, ADD, asperger, tourette, autisminkirjon häiriö, mielenterveyskuntoutuja, päihdekuntoutuja. 

Palvelun saaminen ei edellytä diagnoosia, paitsi maksusitoumusta haettaessa. Tiedustelut ja varaukset: Niina 050 320 3836. 

Minä, Niina
 
talliin.jpg

Lastenhoitaja/lähihoitaja (vammaistyö)/neuropsykiatrinen valmentaja. Osakkaana Ratkaisun mahdollisuus osk. 


Työurani hoitoalalla on alkanut vuonna 1991 valmistuttuani lastenhoitajaksi. Urani on ollut monipuolinen eri ikäisten ihmisten parissa. Niin perus hoitotöitä, kuin kuntoutusta, ohjaamista, arjessa tukemista, ryhmien vetoa, suunnittelua, organisointia sekä erilaisia täydennyskoulutuksia. 

Talliyrittäjyys alkoi vuonna 2007, jolloin jo vahvana ajatuksena oli heti tarjota erityisasiakkaille hevos- ja luontoelämyksiä sekä kuntoutusta. Tallimme toiminta-ajatuksena onkin tuoda ihan jokaiselle arkeen jaksamista, elämyksiä ja hyvinvointia.

Vuonna 2010 jättäydyin pois hoitajan töistä ja siirryin kokopäiväiseksi "heppatytöksi". Eläimet ja luonto ovat olleet lapsuudesta asti hyvin vahvasti mukana päivittäin omassa elämässäni. Ne tuovat iloa, elämyksiä sekä edistävät hyvinvointia. Tämän takia haluan myös tarjota muille luonnon ja eläinten voimaannuttavaa vaikutusta tallini myötä.