Mitä on Green Care?

Green Care on luontoon ja maaseutuympäristöön liittyvää toimintaan, jolla edistetään ihmisten hyvinvointia ja elämälaatua. Se kattaa monia menetelmiä, joita käytetään tavoitteellisesti ja vastuullisesti.

Hyvinvointia lisäävät vaikutukset syntyvät muun muassa luonnon elvyttävyyden, osallisuuden ja kokemuksellisuuden avulla. Toiminta sijoittuu usein luonnonympäristöön tai maatilalle, mutta luonnon elementtejä voidaan tuoda ja käyttää myös kaupunki- ja laitosympäristöissä. Lisätietoja löytyy Green Care Finland - sivuilta.

Teemme Green Care yhteistyötä Niina Oikkosen Wäärä Laukka - palvelujen kanssa. Vuonohevostalli Rajavaellus tarjoaa terapeuttista hevostoimintaa, joka suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaisesti sisältäen esim. hevosenhoitoa, ratsastusta. Haluamme olla mukana kehittämässä erilaisia mahdollisuuksia kokea luonnon ja eläinten parantavia vaikutuksia, jotka ovat mitattavissa mm. stressihormonitason laskuna, verenpaineen ja pulssin alenemisena sekä psyykkisen rauhoittumisen ja voimaantumisen vaikutuksina. Aiheesta löytyy lisätietoja Green Care Finland - nettisivuilta. Green Care -toiminta on eettisesti sitoutunutta, ammatillista ja hoidollisesti tavoitteellista.

Omaa hevosta tai aiempaa ratsastuskokemusta et tarvitse. Kysy rohkeasti.